Turnaj na Motorletu v Radlicích... první zlato pro ročník 2004!!!

17.01.2010 23:04

V sobotu 16.1.2010 jsme se zúčastnili dalšího halového turnaje, tentokráte ročníků 2004 a mladších za účasti domácího Motorletu, Meterou, Neštěmic, Tempa, Braníku a našeho Šeberova. Vzhledem k menšímu počtu účastníků se hrál každý zápas na 17 minut.

Díky vítání občánků našeho nejmladšího jsme dorazili až v průběhu druhého zápasu, takže první dva zápasy jen telegraficky...

Prvním soupeřem byl Meteor a díky dvěma brankám Bonyho a jedné Adama Lajbnera jsme vyhráli 3:0

Ve druhém zápase nás čekalo Tempo, které minulý turnaj ročníků 2003 s přehledem vyhrálo. Ročník 2004 jsme ale jasně přehráli, Bony přidal další tři kousky, jedním ho podpořili Lukáš Hakl a Martin Škorpa. Takže po závěřečném hvizdu svítilo na ukazateli skore 5:0 pro Šeberov. I soupeř se o našem výkonu pochvalně vyjádřil na svých stránkých zde ... "Pak jsme si opravdu jen trochu protřeli oči před zápasem s výborně hrajícím a pozdějším vítězem Olympia Šeberov. To mělo za následek poměrně dlouhou dobu vyrovnaný průběh, avšak jen do okamžiku, než začali kluci ochotně přijímat povánoční nadílku – 0:5".

Třetím soupeřem nám byl domácí Motorlet a vzhledem k ostatním výsledkům se dalo předpokládat, že se bojuje o stupínek nejvyšší. Kluci zahráli opět dobrý zápas. Důsledná obrana doplněná aktivní útočnou fází vedla opět k jednoznačnému výsledku 3:0, když se dvakrát prosadil Bony a jednou Adam.

Už čtvrtý zápas mohl v případě vítězství znamenat zlato pro A.F.K. a kluci k zápasu s Neštěmicemi přistoupili zodpovědně. Skore tentokráte otevřel Adam, zanedlouho přidal druhou branku Bony. Tento výsledek jsme již zodpovědnou defenzivou v pohodě udrželi a tak jsme již po čtyřech odehraných zápasech věděli, že první místo je naše :)

Pokyn trenéra před posledním zápasem s ABC Braník, hlavně si užijte zápas a zahrajte dobrý fotbal, kluci splnili na 100%... v zápase se prostřídali všichni hráči a i tak jsme soupeře od počátečního hvizdu pevně svírali. Do sítě soupeře padal jeden balon za druhým, ale hlad červených po dalších golech neutuchal... nakonec se skore na ukazateli zastavilo na neskutečných 14:0 pro Šeberov a vzhledem k tomuto množství jsou střelci bez záruky: Lukáš Hakl 4x, Bony 3x, Šimon 2x, Adam, Tarkan (mě tedy vyšlo 11:0, čemuž odpovídá i celkový počet branek u jednotlivých kluků v soupisce pořadatelů... ale je to asi jedno:)

Takže po prvním zlatu pro ročník 2003 v prosinci přišlo první zlato pro ročník 2004 a opět s nulou v kolonce obrdžených branek. Soupeře jsme přehrávali a pořád se tlačili dopředu, ale v případě nějakého protiútoku spolehlivě dirigoval obranu Lukáš Hakl. I když jsme zahráli velmi dobře jako tým, Lukáš byl pro mě nejpříjemnějším překvapením a osobně bych ho označil za nejlepšího hráče turnaje. Vzadu to měl plně pod kontrolou a pokud bylo potřeba, dokázal podpořit i útok a vstřelit nějakou tu branku. Ofenzivu obstarával především Bony, vyhlášen nejlepším střelcem turnaje s 11 brankami a Adam, ale i ostatní si odvedli svojí práci zodpovědně a právem jim patří první místo. Škoda jen, že pořadatelé vedle pěkného poháru koupili raději balon místo medailí, na které se kluci tak těšili. Nakonec dostali v šatně alespon čokoládové a spokojeně se mohli rozjet do svých domovů :-D

 

Závěrečné pořadí:

1. A.F.K. Olympia Šeberov 15 b. (27:0)

2. SK Motorlet Praha 10 b.

3. FC Tempo Praha 8 b.

4. FK Meteor Praha 6 b.

5. ABC Braník 3 b.

6. FK Neštěmice 1 b

 

Sestava: 2 Adam Lajbner /4 g./, 3 Lukáš Bon /11 g./, 4 Tomáš Jelínek, 6 Lukáš Hakl /5 g./, 8 Martin Škorpa /1 g./, 9 Šimon Kulhavý /2 g./, 10 Adam Šavel, 11 Vítek Fröhlich, 12 Tarkan Arefe /1 g./, 15 Matěj Stehlik, 22 Michal Dudek

 

Více fotek na: afkseberov.rajce.idnes.cz/

Video z vyhlášení zítra :)

 

JTK

Zpět