Turnaj v Dobřichovicích a další medaile :)

14.01.2010 23:05

 

V neděli 10.1.2010 jsme se zúčastnili dalšího turnaje ročníků 2003 a i když začátek nebyl nejlepší, nakonec to dopadlo dobře...

Ačkoliv již od pátku sněžilo a celá zem se potýkala se sněhovou kalamitou, dopad na náš tým byl minimální a tak jsme se sešli v Dobřichovicích v počtu devíti hráčů.

Jelikož jsme se účastnili dopoledního turnaje, sraz byl již v 7:30 a brzké vstávání se asi podepsalo na našich úvodních výkonech....

Prvním soupeřem nám byl ABC Bráník a po vlažném výkonu jsme zaslouženě prohráli 0:2

Ve druhém zápase jsme s týmem Hájů začali ve stejném tempu a v polovině prohrávali 0:2. Až za tohoto stavu jsme konečně začali hrát fotbal a Lukáš Hakl snížil pěknou střelou pod břevno na 1:2. Následně vyrovnal David Šimeček na 2:2 a přes šance na obou stranách se již do konce zápaseu skore neměnilo.

Třetí na řadě bylo Tempo, které v předchozím zápase zničilo Kolovraty šesti brankami a doposud neztratilo v turnaji ani bod... Sehráli jsme velmi dobrý vyrovnaný zápas, kluci bojovali a kdybychom některou z šancí proměnili, mohli jsme mít i výhru. Soupeř se ale také do několika slibných příležitostí dostal, ale Pepíno podržel, takže nakonec plichta 0:0 byla spravedlivá.

Pokud jsme chtěli pomýšlet na dobré umístění, potřebovali jsme nutně vyhrát další dva zápasy. S Kolovraty se nám po dobrém úvodu podařilo vstřelit rychlé dvě branky, autorem byl Bony a David Malý. Ačkoliv soupeř ještě brankou zápas zdramatizoval, nakonec jsme potřebné tři body za vítězství získali.

Posledním soupeřem byla záběhlická Čafka... remíza nám stačila ke třetímu fleku, ale v případě střeleckých hodů jsme ještě mohli vybojovat stříbrnou placku. Opět se nám podařil vstup do zápasu a brzy jsme se díky Davidu Šimečkovi ujali vedení. V polovině zápasu rozehrál Tomíno roh na Davida Šimečka... první střelu obrana zablokovala, ale na dorážku stejného hráče již neměl golman nárok, 2:0. Soupeři se ještě podařilo povedenou střelou snížit na jednobrankový rozdíl. To však bylo z jeho strany vše a jelikož jsme se už ani my k žádné brance nepropracovali, mohli jsme nakonec oslavit výhru 2:1 a zisk bronzových medailí.

Škoda ospalého rána, kdy jsme zbytečně ztratili body, které nám mohli pomoci k lepšímu umístění. Na druhou stranu je nutno ocenit, že se kluci i přes nepříznivý vývoj dokázali probudit, srovnat ve druhém zápase dvoubrankové manko, vybojovat remízu s jinak suveréním Tempem (jediná ztráta soupeře v turnaji) a nakonec přidat po dobrých výkonech dvě výhry.

Pořadatelé tentokráte nezapoměli na medaile a tak se kluci rozjeli k nedělním obědům spokojeni a s bronzovou plackou na krku :)

Konečné pořadí:

1. Tempo 13 b.

2. Háje 8 b.

3. Šeberov 8 b. (horší skore)

4. Kolovraty

5. ABC Braník

6. ČAFC

 

 

Sestava: Tomáš Jelínek, Adam Lajbner, Lukáš Bon, Adam Fráňa, Lukáš Hakl, David Malý, Pavel Hlavatý, Pepíno Štolba, David Šimeček

 

Fotky z turnaje: https://afkseberov.rajce.idnes.cz/Turnaj_Dobrichovice,_10.1.2010/

Video z vyhlášení: https://www.youtube.com/watch?v=GhH6WIo16Os

JTK

Zpět